Constructii, Amenajari Interioare


firme de constructii si amenajari - renovat.ro
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -


Amenajari Interioare / Rigole si Separatoare / Separatoare de hidrocarburi
Autor Mesaj
Anonim
# Postat: 22 Aug 2007 16:54
Raspuns 


VINZARI SEPARATOARE DE HIDROCARBURI SI RIGOLECompania noastra are ca domeniu de activitate importul si distributia de sisteme pentru drenarea apei de suprafatã :rigole si separatoare de hidrocarburi, de grasimi sau de amidon.Oferim rigole cofectionate din polietilena, beton armat cu fibrã de sticlã, otel inoxidabil, otel zincat. Separatoarele comercializate de noi sunt: separatoare din otel , separatoare din polietilena sau beton armat cu fibra de sticlaRigole din polietilenade înalta densitate, într-o variata gama de dimensiuni (80¸ 300 mm latime interioara ) si de încarcari capabile pentru clase de la A 15kN pâna la E 600kN , destinate sa asigure colectarea si evacuarea apelor de pe suprafete extinse, supuse traficului intens, greu si foarte greu.

2.Rigole prefabricate din beton supracomprimat, armat cu fibre de sticla, cu dimensiuni cuprinse intre 100 mm si 500 mm latime interioara si cu încarcari capabile pentru clase de la A15kN pâna la F 900kN , de natura a asigura colectarea si evacuarea apelor de pe suprafete extinse, supuse traficului intens, greu si foarte greu.

3.Gratarepentru rigolele mai sus mentionate, confectionate din fonta, otel inoxidabil, otel galvanizat, otel zincat, polietilena.

4.Separatoare de hidrocarburi, grasimi si amidon, confectionate din polietilena (cu debit de pana la 25l/s ), din otel (cu debit de pana la 2500l/s ) si din beton (cu debit de pana la 20l/s ).

5.Alte produse :
· Grilaje pentru gazon si gradina din polietilena, cu capacitate de incarcare maxima de 400t/m²;
· Borduri pentru pavele din polietilena, otel galvanizat sau inoxidabil;
· Stergatoare de picioare din beton armat cu fibra de sticla, sau din polietilena, cu gratare confectionate din : metal expandat, otel galvanizat, covor din cauciuc cu suport, aluminiu cu insertii metalice;
· Produse de scurgere si sanitare (HL-AUSTRIA);
· Sifoane si rigole din inox
· Camine colectoare fabricate din polietilena de inalta densitate sau din beton armat cu fibra de sticla

Contact pentru vanzari separatoare si rigole
Bucuresti, jud Ilfov

Mobil : 0745-193202

0788-679245

Tel/fax:021/7256823

In functie de contract toate produsele se livreaza la domiciliu!!  
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de community script miniBB™ © 2001- 2020

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com

natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     imobiliare-terenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro
1706