Constructii, Amenajari Interioare


firme de constructii si amenajari - renovat.ro
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -


Amenajari Interioare / Constructii case / Baza de date cu santiere si lucrari in constructii.
Autor Mesaj
santiere
Membru
# Postat: 10 Mai 2011 11:00
Raspuns 


Pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor, este un site foarte util e-santiere.ro unde se introduc in fiecare zi noi santiere si lucrari din toata tara.

Acolo veti gasi de la case private in constructie, pana la santiere mari industriale. Deci daca va ocupati cu constructii, instalatii , finisaje sau sunteti furnizor de diferite materiale de constructii, intrati pe site-ul e-santiere.ro si va puteti gasi clienti care sunt interesati de astfel de servicii .

Cel mai interesant este ca va puteti selecta tipul de santiere care va intereseaza si zona in care puteti face lucrari sau puteti furniza materiale. La fiecare santier in lucru sau la care urmeaza sa demareze lucrarile, aveti trecuta adresa si datele de contact direct de la beneficiar, proiectant sau cel care executa lucrarea, deci nu trebuie sa sunati pe la secretariatul firmelor si sa vorbiti cu secretare, ii sunati direct pe cei care au putere de decizie si le faceti oferte.

Site-ul este foarte util atat pentru firmele mici care pot gasi lucrari in zonele in care activeaza cat si pentru firmele mari care vor putea afla foarte usor de lucrari din toata tara. Pe langa asta, la fiecare santier este o sectiune unde se specifica si ce fel de oferte se asteapta, stadiul lucrarilor si detalii despre constructie.

Oricum nu trebuie sa stati in fiecare zi cu ochii pe site pentru ca, dupa ce va abonati la newsletter, primiti in fiecare zi pe e-mail o alerta in care sunt trecute santierele si proiectele introduse in ziua respectiva

  
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de simple bulletin board miniBB™ © 2001- 2020

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com

natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     imobiliare-terenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro