Constructii, Amenajari Interioare


firme de constructii si amenajari - renovat.ro
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -


Amenajari Interioare / Arhitectura, Urbanism, Cadastru / Ultimele apartamente de la Pallady Residence se vand cu 975 euro/mp
Autor Mesaj
AfluAcum
Membru
# Postat: 11 Apr 2009 08:47
Raspuns 


Noua oferta pentru complexul Pallady Residence se adreseaza urmatorilor 5 cumparatori interesati de achizitionarea unei locuinte noi, finalizate la cheie. Ei au ocazia sa cumpere acum unul dintre ultimele apartamente disponibile la pretul special de 975 euro/mp, pret comparativ cu cel al apartamentelor vechi care se vand in zona. Pretul include dotarea bailor cu mobilier si centrale proprii in fiecare apartament.

Te poti muta imediat

Ansamblul Pallady Residence a fost finalizat in luna martie 2009, este localizat in apropierea Bulevardului Theodor Pallady, din Sectorul 3 al capitalei si cuprinde 134 apartamente moderne, construite dupa cele mai exigente standarde de calitate.

In jur de 100 de apartamente au fost deja predate noilor proprietari, care au semnat procesele verbale de predare-primire a locuintelor fara obiectii, lucru care atesta inca o data calitatea superioara a executarii constructiei si a finisajelor de la Pallady Residence.


Standard inalt de locuire

Amplasat intr-o zona verde, linistita, la cateva minute de hypermarket-ul Auchan Titan si statia de metrou 1 Decembrie, avand numeroase facilitati printre care si parcare subterana, Pallady Residence se bucura de un grad ridicat de locuire.

Dezvoltatorul proiectului, Invest Imobiliar Construct, este o companie care a realizat cu succes si alte proiecte imobiliare importante, cum este ansamblul rezidential Gura Siriului finalizat in 2007. In prezent, are in curs de finalizare ansamblul Pallady Towers (septembrie 2009) care va cuprinde 230 unitati locative si pregateste dezvoltarea altor doua ansambluri rezidentiale ce vor insuma 1100 unitati locative.

  
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de online community script miniBB™ © 2001- 2021

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com

natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     imobiliare-terenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro