Constructii, Amenajari Interioare


firme de constructii si amenajari - renovat.ro
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -


Amenajari Interioare / Firme de constructii / Amenajari interioare si Instalatii Iasi
Autor Mesaj
Anonim
# Postat: 4 Mar 2009 14:42
Raspuns 


FIO Grup Company Iasi executa lucrari in urmatoarele domenii: amenajari interioare (glet, var, rigips, gresie,faianta, marmura, parchet, mocheta, termosistem), instalatii termice, sanitare, electrice si de ventilatie.
Alegand serviciile oferite de firma noastra beneficiati de o calitate si de o seriozitate maxima si predarea la termen a lucrarii.
Pentru detalii: 0751 406 261; e-mail: fiogrup (at) yahoo (dot) com; web: www (dot) fiogrup (dot) go (dot) ro

Alina Munteanu
# Postat: 2 Oct 2009 15:09
Raspuns 


Am colaborat cu aceasta firma din Iasi si am fost multumita de modul cum au lucrat si de preturile practicate de ei. Am auzit de Fio Grup de pe net. Acum le-am spus la toti prietenii mei sa lucreze cu ei pentru ca iti ofera o gama diversificata de servicii. Eu le dau nota 10 din 10.

constructi civile
Membru
# Postat: 15 Nov 2009 11:12
Raspuns 


Echipa cu o foarte mare experienta in constructii civile. Construim case la rosu si la cheie.Executam termosisteme, tencuieli decorative structurate pentru fatade, toata gama de amenajari interioare si exterioare.Lucrari in toata tara.

Obiective:
Obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Recomandare:
Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care este pusa faianta si gresia in baie.(cateva din lucrarile realizate)

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.
Calitatea: reprezinta valoarea de baza a echipei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.
Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale. Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o inalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si implicit constructiile dumneavoastra vor avea structuri de rezistenta trainice, iar finisajele interioare si exterioare vor fi pe placul dumneavoastra.

Preturi:

Preturile sunt negociabile in functie de lucrari de aceea preferam sa le stabilim cu fiecare client in parte si pentru a putea fi mai aporoape de nevoile fiecaruia!
Consultanta este intotdeauna gratuita asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru a decide ce este mai bine pentru dumneavoastra.
mail: echipa_constructii_autorizata(at)yahoo(dot)com
site: www(dot)constructi-civile(dot)blogspot(dot)com
tel : 0757688622

  
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de community script miniBB™ © 2001- 2020

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com

natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     imobiliare-terenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro
2426