Constructii, Amenajari Interioare


firme de constructii si amenajari - renovat.ro
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -


Amenajari Interioare / Echipamente Constructii / Comunitatea constructorilor īncepe cu constructio
Autor Mesaj
schumy3
Membru
# Postat: 23 Sep 2010 15:22
Raspuns 


Constructio este un serviciu de promovare pe internet pe bază de abonament oferit firmelor din domeniul construcțiilor dar și celor conexe. Din dorința de a eficientiza munca și timpul petrecut cautānd informații pe internet am creat acest produs adaptat nevoilor companiilor dar și persoanelor fizice. Portalul este un produs nou pe piața online de promovare și vizibilitate care vă oferă posibilitatea să vă prezentați un număr nelimitat de produse, servicii dar și proiecte pe pagina creată special pentru compania dvs. prin care veți comunica zilnic cu potențialii clienți. Echipa Constructio vă oferă partea gratuită dar și partea platită. Partea gratuită este adresată firmelor care doresc să īși facă vizibilitate prin introducerea datelor personale ale firmei iar cea platită prin achizitionarea unor pachete.

Site-ul are 9 categorii principale:

Piața, Lista Firme, Licitații, Anunțuri, Articole, Job-uri, Tārguri și Expoziții, Publicații de specialitate, Glosar

Am ales această combinație de unelte, pentru a crea un spațiu unic, accesibil, si folositor utilizatorului final. Constructio vă oferă posibilitatea să vă prezentați un număr nelimitat de produse, servicii dar și proiecte pe pagina creată special pentru compania dvs. prin care veți comunica zilnic cu potențialii clienți. Optimizarea Constructio este una din preocupările noastre principale astfel că pe lāngă subdomeniul pe care īl punem la dispoziția companiei, Constructio vă oferă posibilitatea de a vă optimiza pagina proprie după cuvintele cheie specifice companiei dvs.
Scopul – nostru este crearea unei comunități online specializată īn promovarea serviciilor din domenii precum: construcții, amenajări, arhitectură și alte domenii conexe.
Target - Site-ul se adresează firmelor din domenii corelate cu cel al construcțiilor, care doresc să īși pro-moveze serviciile oferite și persoanelor fizice, juridice care urmăresc contractarea unor servicii din aceste domenii.

Pentru mai multe informații accesați constructio.

  
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de chat forum software miniBB™ © 2001- 2020

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com

natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     imobiliare-terenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro
2590