Constructii, Amenajari Interioare


firme de constructii si amenajari - renovat.ro
 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -


Amenajari Interioare / Instalatii termice / Repartitoare de caldura
Autor Mesaj
Anonim
# Postat: 19 Iul 2007 11:58
Raspuns 


Cum se face afacerea cu Repartitoare de caldura

Acum 1-2 ani la mine in bloca a venit Administratorul si ne-a zis ca la ultima sedinta cu locatarii a fost votat ca si bloc-ul nostru sa isi puna repartitoare de caldura sau repartitoare de costuri. Ok pana aici este totul in regula. Eu am dorit sa vin cu o firma si sa imi montez aceste repartitoare de costuri, cand surpriza???NU se pot monta repartitoare de costuri cu alta firma decat cu firma care a fost aleasa pentru bloc.
DECI acea firma care monteaza repartitoare in bloc are EXCLUSIVITATE pe tot blocul tu nu ai niciun cuvant de zis... (ASTA A FOST PRIMA MEA NEMULTUMIRE)
Am mai constatat ceva ...referitor la aceste repartitoare de costuri...10 ani dupa montare va veni o firma tot cea care are exclusivitate pe tot blocul si iti va citi acele repartitoare. Costul de citire per bucata este 0,5 EUR...si inmultind cu nr de calorifere existente intr-un bloc iese un profit frumusel pentru acea firma luna de luna timp de 10 ani....

Oameni buni fiti atenti pe cine imbogatiti ca Administratorul de bloc are aranjamentele lui cu aceste firme de monteaza repartitoare de caldura...!!!!

O zi buna la toata lumea!!!

  
Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de chat forum software miniBB™ © 2001- 2020

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com

natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     imobiliare-terenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro
1735