Constructii, Amenajari Interioare


firme de constructii si amenajari - renovat.ro
 - Forumuri - Inscriere - Cauta - Statistici -


Amenajari Interioare / Decoartiuni interioare Zugraveli / Columbeanit ?
Autor Mesaj
sorin_1978
# Postat: 22 Nov 2007 13:37


vreau sa stiu si eu mai multe de Columbeanit !!!!!

propriteati Columbeanit : poate fi turnat la temperaturi de -30 de grade Celsius, se poate amesteca si cu apa sarata???, este termoizolant, chiar asa?

Se intareste rapid ( deci timpul de constructie va fi mai scurt)[Zici ca e ipsos]. Columbeanit poate fi amestecat cu polistiren, rezultand ca devine termoizolant????

„O sa construim de fata cu toata lumea un turn inalt de cinci metri si greu de opt tone, iar timpul de constructie va fi de 3 ore si 36 de minute”, spune Irinel, CHIAR ASA???

A vazut acest Columbeanit cineva??? Stie Cineva ceva mai mult decat au scris ziarele???? Exista pe piata acest Columbeanit ???etc....cat costa???

sami
# Postat: 11 Mar 2008 20:54


buna ma intereseaza oferta la materiale de constructi pentru un cartier

Anonim
# Postat: 23 Mar 2008 20:11


voi reveni in curand cu raspunsuri

luca
# Postat: 23 Apr 2008 22:30


unde se poate gasi

cit
Membru
# Postat: 21 Iul 2008 14:05


Buna, Sami! Am firma de marketing materiale de constructii, te-as putea ajuta.

Anonim
# Postat: 22 Iul 2008 09:13


ce este aia firma de MARKETING pentru materiale de constructii

Cristache
Membru
# Postat: 1 Mai 2009 07:26


E doar o gaselnita de marketing.Materialele astea au fost inventate de 20 ani.Acestea sunt betoane cu proprietati speciale ce se folosesc al constructii speciale ex:amenajari hidrotehnice:poduri, baraje sau turnuri sau cosuri de fum industriale.
Nu a inventat Columbeanu roata!

georgeB
# Postat: 16 Iun 2009 00:47


Intr-adevar, acest tip de material este atat de "clasic" incat numai necunoscatorii cred ca este o "mare descoperire". Se bazeaza pe proprietatea unui ciment asa-zis "aluminos", adica bogat in oxid de aluminiu, de a accelera priza cimentului obisnuit, daca acestea doua sunt amestecate. In functie de dozajul de ciment aluminos se pot obtine timpi de intarire chiar si de 1 minut !! (adica de vreo 10 ori mai rapid decat ipsosul,si de vreo 20 de ori mai rezistent). Acest amestec, numit de nemtzi "blitz-zement" este folosit, pe langa alte utilizari, la astuparea instantanee a conductelor de apa care se sparg. Diverse amestecuri bazate pe acest ciment aluminos pot fi folosite ca adezivi (daca au aditivii necesari, respectiv rasini), sau ca mortare rapide sau termoizolante (daca sunt amestecate, de ex., cu granule de polistiren sau de perlita).
Asa ca Dl. Columbeanu doar prezinta unor nestiutori si naivi o chestie care in Occident este cunoscuta si aplicata de vreo 30 de ani...

  
Acest subiect este inchis. Nu puteti adauga raspuns.
 

Sustinut de online community script miniBB™ © 2001- 2020

CONTACT FORUM : aderpsoft[at]gmail.com

natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     imobiliare-terenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro
12239